• Om barnehagen

06/12/2016

edf40wrjww2utHPContent:FullText

Posthornet barnehage er en privat barnehage som ble startet av Postens foreldreforening høsten 1989.
    Vi er en 1-avdelings barnehage godkjent med 26 plasser for barn i alderen 0 til 6 år.
    Barnehagen ble i sin tid startet av ansatte ved posten i Sandnessjøen. I dag har vi ingen tilknytning til posten, og det er mulig for alle å søke plass hos oss.

Stillinger: styrer, pedagogisk leder, tre fagarbeidere/assistenter og en renholder er ansatt hos oss. Personalet har i mange år vært det samme og alle har hatt lang fartstid i Posthornet. I høst har vi hatt noen utskiftninger og fått inn nye og yngre krefter. Vi har fått inn ny pedagogisk leder, Malin, som har jobbet i en annen barnehage i fem år før hun kom til oss, og vi har ansatt Henriette i vikariat som assistent fram til sommeren 2017. Vi har tidligere brukt Henriette en del som vikar, så hun bør være et kjent fjes, både for barn og foreldre.                                   Av oss tre som er igjen av de "gode, gamle", så har begge fagarbeiderne vært med helt fra starten i 1989, mens styrer har jobbet i Posthornet siden høsten 1994, først som avdelingsleder, så pedagogisk leder og som styrer fra mars i år.

• Åpningstider

22/05/2016

edf40wrjww2utHPContent:FullText

Barnehagen har åpent fra 06.00 til 16.15.
    Daglig åpent fra 06.45 til 16.15 hvis ikke annet behov meldes.

Stengt i helger og helligdager. Stengt julaften og nyttårsaften.

Alle barn må ha minst tre uker sommerferie, og 14 dager skal være sammenhengende.

Barnehagen har stengt på grunn av planlegging 5 dager i året.

• Hvor finner du oss

24/07/2016

edf40wrjww2utHPContent:FullText

Barnehagen ligger i det gamle legesenteret i Håreksgate 34 i Sandnessjøen. Vi har kort avstand til sentrum. I tillegg har vi skole, sykehus/legesenter, kunstgressbane, akebakke, sjø og fjære, park og grøntarealer i nærområdet.
    Vi kommer oss på tur i åsen til fots. Der har vi skogen å leke i og spennende turstier å utforske, samt fin utsikt over Alstenfjorden, til Dønnamannen og de syv søstre.

Dere får tak i oss på telefon: 75041863

Mailadresse:  post@posthornetbarnehage.no