• Dagsrytme

edf40wrjww2utHPContent:FullText
    Åpent fra 06.00 (primært fra kl 06.45) til 16.15

06.45 - 08.30
    Vi tar imot unger som kommer, og starter dagen med rolige aktiviteter ved bordene.

Vi spiser frokost. Ungene har selv med matpakke. Melk får de i barne-
    hagen.

10.30 - 11.30
    Plingestund med rydding og dagen i dag.                                                     Voksenstyrte aktiviteter. Varierer fra dag til dag. Samlingsstund, formingsaktiviteter, lekegrupper, førskolegruppe, turer eller annet.

Lunsj. Vi lager mat i barnehagen.

Vi går ut.

Et lett ettermiddagsmåltid ute eller inne. Ungene får mat og drikke.

Om vi går inn på ettermiddag eller er ute helt til stengetid avhenger av årstid og været.

Barnehagen stenger. Barna skal være hentet innen kl 16.15.

• Velkommen

28/11/2017

edf40wrjww2utHPContent:FullText
    Vår barnehage har en avdeling, med 26 plasser for barn fra 0 til 6 år.
    Hovedopptak samkjøres med alle barnehager i Alstahaug kommune, og søknadsfrist er den 15. april hvert år. Ellers kan det tas inn unger i løpet av året, hvis plasser blir ledige. Det er mulig å stå på venteliste for plass.

Vi er en barnehage med mange års erfaring, og har ansatte med lang fartstid i barnehagen. Alle som ønsker å søke plass hos oss, er velkommen.

Vår visjon er:    " Tilstede for hverandre"

I Posthornet barnehage jobber vi spesielt med tilstedeværelse, gode relasjoner og den voksnes viktige rolle i barnehagen. Vi ønsker å være en barnehage hvor trygghet, tillit og trivsel står i fokus, både for barn og voksne.